Camping de Merel

Welkom op onze website

Huurcaravan's

Standaard caravan (2 persoons):

De caravan heeft een ruime rondzit aan één zijde. Hiervan maakt u een ruim bed. De andere zijde een 2 persoons zit. Hiervan kunt u een niet zo groot stapelbed maken. (meer geschikt voor kinderen dan volwassenen.) Beddengoed dient u zelf mee te nemen. In de caravan is een poti-poti-toilet aanwezig. 

De wasruimte in de caravan heeft een slang met douchekop en een douche vloer. Het is dus mogelijk in de caravan te douchen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het sanitair in onze sanitairruimte op de camping. Om te koken heeft het een 2 pits gasstel.

Aan de caravan zit een ruime voortent. Daarin vindt u een ruime tafel en 4 stoelen. daarnaast 2 ruime stoelen. Alsmede een nette ruime inventaris. 

Tarief:

U kunt de caravan iedere dag van de week bespreken. De huur bedraagt € 25,- per dag. De schoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Wij gaan er graag vanuit dat u de caravan netjes achter laat. Een borg van € 25,- dient bij aankomst te worden voldaan. 


Luxe caravan (2 tot 4 persoons):

Nette caravan met gezellige zit aan de ene zijde. Een vast 2 persoonsbed met aangenaam matras aan de andere zijde. Van de zit is eveneens een bed te maken. De caravan heeft een toilet en kleine douche ruimte. Een televisie en een radio. De caravan heeft een nieuwe voortent. En een extra luifel indien gewenst.
Om te koken heeft het een 3 pits gasstel. De caravan is uitgerust met een ruime inventaris. 

Tarief:

U kunt de caravan iedere dag van de week bespreken. De huur bedraagt € 37,50,- per dag. De schoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Wij gaan er graag vanuit dat u de caravan netjes achter laat. Een borg van € 37,50,- dient bij aankomst te worden voldaan. 


Meer actuele foto's volgen.