Camping de Merel

Welkom op onze website

Stichting Boei-end

 

Naast de camping zetten wij ons in voor Stichting Boei-end. De stichting hebben wij opgericht omdat juist deze doelgroep ons raakt. 

Missie:
Wanhopig wakker worden niet wetende hoe het hoofd boven water te houden, veel Nederlanders kunnen daar over mee praten. Een goede gezondheid, een veilige omgeving, vele ontwikkelingskansen, we mogen er ons gelukkig mee prijzen. Maar dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Want hoe respectvol je ook in het leven staat, je hebt niet alles zelf in de hand. 

Denk aan een ernstig ziek gezinslid, leven met een beperking, het meemaken van een brand of geweld.  Deze gebeurtenissen hebben een grote impact. Naast alle emoties die er zijn, staan we er niet altijd bij stil dat deze gebeurtenissen vaak extra kosten met zich meebrengen. Het beïnvloed bv je plek op de arbeidsmarkt,  minder inkomsten door niet of minder te kunnen werken, extra reisgelden, extra hoge zorgkosten, overige aanpassingen etc.etc. dit verdriet gun je niemand.  Deze financiële zorg, die vaak zo onrechtvaardig voelt, is een emotie die iemand juist te veel kan worden. Stichting Boei-end wil graag helpen het hoofd wat makkelijker boven water te houden, door lichte financiële ondersteuning in de vorm van middelen/diensten. Wij hopen dat het gevoel er voor elkaar te zijn daarnaast vooral ook wat extra kracht geeft .


Wilt u graag meer lezen over onze stichting ga dan naar  http://www.stichtingboei-end.nl