Camping de Merel

Welkom op onze website

Wandelen en fietsen.

Op de camping liggen verschillende fiets en wandelroutes voor u klaar. Daarbij staan de passerende bezienswaardigheden vermeld. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitstippelen van een leuke route, dan helpen wij u daar graag bij.

Behalve de vele themaroutes ligt er een netwerk van oa. het bekende fietsknooppuntennetwerk.  


Uw elektrische fiets kan bij ons worden opgeladen. 
Tevens hebben wij 2 fietsen te huur voor €5,- per fiets per dag. 


Fiets-speurtocht "De Merel"
Wij hebben speciaal voor u een fiets-speurtocht uitgezet. De route is 25 kilometer (afhankelijk hoe goed u hem rijdt haha.) U kunt de route bij ons krijgen en ook weer inleveren onder de "alle vragen goed" verloten we een lang weekend voor het volgende seizoen.
De tijd die u ervoor neemt speelt geen rol... Geniet ervan.!


Geocaching

Wandelen of fietsen waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of gratis telefoon-app om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstop plaats) te vinden. Een cache is vaak een waterdicht doosje voorzien van een logboek en de "schat" Anderen kunnen bij het vinden van de schat vaak voorwerpen ruilen en/of toevoegen. In de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de geocaching-website een log achterlaat. Meer uitleg kunnen wij u persoonlijk geven.