Camping de Merel

Welkom op onze website

Wandelen en fietsen.

Fietsen:

Speciaal voor u gemaakt ... Een Fietstocht van 38,4 km.  De tocht is erg mooi, we hopen u te verrassen met steeds weer een prachtige plek die u passeert.  Gegarandeerd genieten.

Onze camping ligt tussen fietsknooppunt 86 en 89 in. Op beide plekken vindt u een "Knooppunten-bord". Van 86 naar 88 en u bent in het park. Daar kunt u naast de route een ronde maken om 2 waterplassen. Bij knooppunt  89 bent u bij het "Schuitwater".  

De nieuwe wandelkaarten zijn er: Een prachtige actuele kaart van Landschap  Horst aan de Maas, die ieder jaar met veel mensen zorg dragen voor het op peil houden  en onderhouden van het fiets en wandel plezier. Op hun site is het overigens gemakkelijk uw eigen route te plannen. Of een bestaande route te kiezen die wij graag voor u uitprinten.  www.landschaphorstaandemaas.nl 

Uw elektrische fiets kan bij ons worden opgeladen. 

Tevens hebben wij 2 fietsen te huur voor €5,- per fiets per dag. 

Geocaching

Wandelen of fietsen waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of gratis telefoon-app om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstop plaats) te vinden. Een cache is vaak een waterdicht doosje voorzien van een logboek en de "schat" Anderen kunnen bij het vinden van de schat vaak voorwerpen ruilen en/of toevoegen. In de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de geocaching-website een log achterlaat. Meer uitleg kunnen wij u persoonlijk geven.
Natuurlijk ligt er op onze camping een cache voor u.