Camping de Merel

Welkom op onze website

In de directe omgeving

 


Binnen 800 meter begint het prachtige natuurgebied "Het Schuitwater" waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Aan de andere zijde  een oase van rust waar wij regelmatig bevers spotten. Links van de camping het streekmuseum "De Locht" (zeker de moeite waard) en rechts de gezellige Theetuinen voor een vers streekgebakje een kopje koffie of thee. Een stukje verder fietsen Blue Berry Hill de plek om blauwe bessen te plukken. In het dorp vindt u "Akkies Tuin" met een eigen imkerij. In Melderslo bevindt zich de gezellige buurtsuper en voor uitgebreide boodschappen bevinden zich vele supermarkten, winkels en restaurantjes in Horst. 

De rivier De Maas ligt op 4,7 km. Met aan de kade van Broekhuizen het pontje naar Arcen, enkele terrasjes en restaurantjes waar u kunt genieten van de plezier bootjes maar zeker ook de grote vrachtschepen. Tevens in Broekhuizen(Vorst) het kleurrijke knopenmuseum. Op de woensdag middag geopend met als entreeprijs een knoop. Leuk te combineren in uw fietstocht.
Het pontje meert aan bij de Hertog Jan Brouwerij van Arcen. Dat maakt uitstapjes naar deze historische plek met zijn Thermaal baden en kasteeltuinen of een dagje Duitsland heel dichtbij. Een grote gratis toegankelijke speeltuin ligt richting Grubbenvorst. Aardbeienland een educatief park ligt op kleine afstand. Houdt u van vissen dan heeft Horst een natuurwater waar dit mag. Met aan de andere zijde een strandje en het zwemwater. Tevens in Horst het Kantmuseum. Met regelmatig wisseltentoonstellingen. Om de 2 weken is er in Horst een megarommelmarkt, en mega is niks te veel gezegd. Op de camping ligt een geocash en in de omgeving liggen er vele te wachten om gevonden te worden. 

Binnen gemiddeld 15 km. bent u bij het bekende pretpark "Toverland, ZOO Overloon, het oorlogsmuseum en de prachtige Maasduinen.  

Alom een prachtige omgeving die wij u graag tonen. Op de camping ligt een nette map voorzien van omgevingsinformatie. 

 

De Locht
De Locht
Roeffen Mart Gratis speeltuin
Roeffen Mart Gratis speeltuin
Huys ter Horst
Huys ter Horst
Theetuin-de-roode-vennen
Theetuin-de-roode-vennen
Toverland
Toverland
Natuurwater Horst
Natuurwater Horst
Arcen Thermaalbad
Arcen Thermaalbad
Oorlogsmuseum
Oorlogsmuseum
Het Schuitwater
Het Schuitwater
Zoo Overloon
Zoo Overloon
Pontje Broekhuizerdijk
Pontje Broekhuizerdijk
In de straat
In de straat
Lottum
Lottum
Kantfabriek
Kantfabriek
Pontje bij Lottum
Pontje bij Lottum