Camping de Merel

Welkom op onze website

Wandelen, fietsen en een autopuzzelrit.

Fietsen:
Speciaal voor u gemaakt ... Een Fietstocht van 41 km.  De tocht is erg mooi, we hopen u te verrassen met steeds weer een prachtige plek die u passeert.  Gegarandeerd genieten.

Onze camping ligt tussen fietsknooppunt 86 en 89 in. Op beide plekken vindt u een "Knooppunten-bord". Van 86 naar 88 en u bent in het park. Daar kunt u naast de route een ronde maken om 2 waterplassen. Bij knooppunt  89 bent u bij het "Schuitwater".  

Wandelen Algemeen:
De nieuwe wandelkaarten zijn er: Een prachtige actuele kaart van Landschap  Horst aan de Maas, die ieder jaar door veel mensen op peil wordt gehouden. Op hun website is het overigens gemakkelijk uw eigen fiets en wandel routes te plannen. Of een bestaande route te kiezen die wij graag voor u kunnen uitprinten.  www.landschaphorstaandemaas.nl 

Wandelen in natuurgebied "Het Schuitwater"
Verlaat de camping naar rechts. Na ca. 1km. vindt u aan uw linkerkant een kleine parking met een wandelkaart. Zie foto's hieronder. 
Gaat u door het houten hek ziet u direct
knooppunt 30 en knooppunt 9. 
Tevens worden er 3 routes aangegeven doormiddel van gekleurde pijlen (blauw, rood en groen)
ze eindigen allen achter dit hek. Bij het wandelbord ziet u eenvoudig naar welke kant u dient te lopen om zo een route van ca. 3,6 of 9 kilometer op te pikken. Autopuzzelrit:
Dit jaar hebben we een Autopuzzelrit voor u gemaakt. We hopen dat u veel plezier heeft onderweg en horen graag hoe het is geweest. En vooral de extra kilometers...

Geocaching:

Wandelen of fietsen waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of gratis telefoon-app om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstop plaats) te vinden. Een cache is vaak een waterdicht doosje voorzien van een logboek en de "schat" Anderen kunnen bij het vinden van de schat vaak voorwerpen ruilen en/of toevoegen. In de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de geocaching-website een log achterlaat. Meer uitleg kunnen wij u persoonlijk geven.
Natuurlijk ligt er op onze camping een cache voor u