Camping de Merel

Welkom op onze website

Covid-19 

Beste gasten,

Voor ons allen een tijd waarin de sfeer wat afstandelijker kan lijken. Maar richtlijnen respecteren is van groot belang en getuigd van medeleven. We hebben wat regels opgesteld. Juist om het iedereen makkelijker te maken maar ook voor de duidelijkheid. 

• Houdt altijd 1,5 meter afstand.

• Was regelmatig uw handen. Wij zorgen voor voldoende middelen.

• Iedere plek krijgt een, “douche-bord hangertje”. Daarmee kun je op het “douche-bord” een tijd reserveren om te douchen. Zo is het voor iedereen duidelijk  wanneer een douche bezet is. Je staat dus nooit naast een ander dan je eigen partner te douchen. Het voorkomt onnodige loop in het gebouw. Bij aankomst leg ik het u graag uit. 

Dit "douche-bord" is vooral ook ons spiekbriefje om nog efficiënter te kunnen poetsen.

Het tweede sanitair-gebouw zal in het begin van het seizoen klaar zijn. Maar nog niet met pasen.... ik houd u op de hoogte.

• De toiletgang laat zich uiteraard niet leiden !

• In de info ruimte / winkeltje max. 3 personen.

• Ontvang geen bezoek zonder overleg met ons. 
Zodat wij zicht hebben op het aantal gasten. 

• Wij zouden het fijn vinden wanneer u uw afwas doet bij onze zelf gemaakte buiten-afwasplek. Zo heeft u nog steeds het gezellige afwaspraatje maar wel op afstand. 
Er is daar ook warm water beschikbaar om de afwas op uw kampeerplaats te doen. Wel graag het afwaswater in de loosplek lozen. 

Tis een heel verhaal…..
Wij hebben deze, goed na te leven, regels opgesteld. 
Het is uiteraard mogelijk dat u hierop een andere kijk heeft. 
Goede suggesties zijn daarom welkom. 
Weet vooral dat het in alle spontaniteit vaak lastig is om afstand te bewaren.  Deze “instructie” klinkt wellicht streng maar het is juist bedoeld om een ieder zich op zijn of haar gemak te laten voelen.

Bedankt