Camping de Merel

Welkom op onze website

Welkom op onze website

Wij zijn Monique & Eckhardt Lauterfeld-Schraven.
Graag verwelkomen wij u op onze Camping de Merel. 

Corona-beleid: Allereerst wensen wij iedereen een goede gezondheid toe. 

Onze mini-ster geeft per 1 juli het sanitair vrij.  Het 1,5 meter beleid blijft belangrijk. Op het camping terrein is die afstand makkelijk aan te houden. Blijf hierop ten alle tijden alert. 

Tot 1 juni geldt het onderstaande.

 


* Een welkom zonder handen schudden.  De koffie of thee die wij altijd geven bij aankomst laten we nu helaas achterwege.  We hebben voor u een welkomst-map. 

* De ruime plekken hebben een haag van een 1 tot 1,5 meter.
 De dubbele plekken zonder haag zullen wij  (ruimer) indelen. 

* Gebruik van het gemeenschappelijk sanitair is niet mogelijk tot 1 juli.

* Wij hebben 1 familie buitendouche. Die in overleg gebruikt kan worden. 
*  Afwassen op de buitenplek met ruime afstand voor het gezellige       campingpraatje. Anders graag op uw eigen plek. Het afwaswater kunt u lozen in de loosplek.
*Men kan buiten warm/heet water pakken. Tevens hebben (leen)gieters. 

 

Wij zullen vanaf 1 juli enkele goed na te leven regels hanteren voor de rest van het seizoen om zo extra op uw veiligheid te kunnen letten. 

* Een welkom zonder handen schudden.  De koffie of thee die wij altijd geven bij aankomst laten we nu helaas achterwege.  We hebben voor u een welkomst-map.     

* Gebruik van douches en toiletten is mogelijk wij hebben daarvoor een goed systeem bedacht.

*  Afwassen op de buitenplek met ruime afstand voor het gezellige campingpraatje. Anders graag op uw eigen plek. Het afwaswater kunt u lozen in de loosplek. 

* Bezoek alleen in overleg. Zodat de rust op het veld gegarandeerd kan blijven. Wij hopen op uw begrip.   

 Groetjes Eckhardt en Monique
Welkom op onze website.

De grote plekken stralen rust en ruimte uit. Voldoende privacy door de groene hagen maar ook zeker de sfeer van gemoedelijkheid. Camping de Merel ligt in Noord-Limburg in het plaatsje Melderslo binnen gemeente Horst aan de Maas. Het dorp wordt ook wel het “blauwe bessendorp” genoemd, omdat hier ongeveer een kwart van alle blauwe bessen in ons land wordt geteeld. Daarnaast zijn ook de rozen, asperge- en de champignonteelt belangrijk voor Melderslo.
Natuurgebied "Het Schuitwater" ligt op 800 meter van de camping. De Maas oversteken met een pontje is een aanrader tijdens uw vakantie.

De vele bezienswaardigheden in de directe nabijheid is iets wat wij zelf erg waarderen. Op de camping ligt informatie voor u ter inzage. Maar uiteraard vertellen wij u ook graag persoonlijk over de veelzijdige omgeving.

Caravans, campers en tenten staan gemixt op het veld.  We beschikken over 19 kampeerplaatsen,  1 huurcaravan en 2 trekkers-plaatsen. 

Wilt u op de dag van aankomst al graag iets ondernemen en op de dag van vertrek op het gemak vertrekken ... dat kan want wij hanteren geen aankomst en vertrek tijden.     

Veel lees plezier op onze website. Mocht u vragen  hebben neem dan a.u.b. contact met ons op.